uavgjort i nord

Det ble en skikkelig stillingskrig borte mot Bodø/Glimt, i det som endte uavgjort etter scoring av Kristoffer Haugen.

Fjerde runde, og det var tid for storkamp i nord. Kampen startet derimot på verst tenkelig vis. Seks minutter ut i kampen må Mats Møller Dæhli ut med skade, og minuttet etter sendte Nino Zugelj Bodø/Glimt opp i ledelsen. 1-0.

Videre var det en sjansefattig omgang, uten de store mulighetene fra hverken Glimt eller Molde. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 1-0 til de gulkledde.

Starten på kveldens andre omgang var klart bedre enn den første. De blåhvite kjempet seg tilbake i kampen, og etter 56 minutter satt utligningen! Corner lempes inn til en ledig Kristian Eriksen som sender ballen på bakre stolpe. På bakre stolpe lukter Kristoffer Haugen, som sørget for 1-1!

Feiringen etter utligningen til Kristoffer Haugen. Foto: Mats Torbergsen / NTB

Den resterende halvtimen skulle vise seg å være en stillingskrig. Utenom et stolpetreff fra hjemmelaget og strekredning på overtid av Mathias Fjørtoft Løvik var det sjansefattig. Med endte oppgjøret i nord med poengdeling.