Tungt tap mot Odd

Kristian Eriksen med scoring i sin andre kamp på rad til ingen nytte, i det som endte med årets første tap i serien.

Midtukekamp og Odd på motsatt banehalvdel. Det var en rolig åpning på kampen, men etter ti spilte minutter fikk kaptein Magnus Wolff Eikrem brukt pasningsfoten sin. I det han tro gjennom Martin Linnes som avsluttet midt på keeper, og returen nådde akkurat ikke frem mellom stengene.

Kvarteret senere var Molde nære på igjen. Wolff Eikrem entret servitørrollen nok en gang, denne gang på corner. Corneret traff Kristoffer Haugen som headet like over mål!

Det nærmet seg scoring, og da klokken var passert 32 spilte minutter vartet de blåhvite med et praktangrep. Dirigent Mats Møller Dæhli strør en lekker pasning gjennom til Martin Linnes som legger inn. På innlegget er Kristian Eriksen som først treffer tverrliggeren, men på returen kunne han enkelt sette inn ballen på blank kasse. 1-0 til hjemmelaget!

Kristian Eriksen i det han på åpen kasse setter 1-0. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Ledelsen skulle vise seg å være kortvarig, og Skiensklubben svarte tidlig. Minuttet etter scoringen vender Bork Bang-Kittelsen bort Møller Dæhli i det han avslutter fra 16-meters avstand, og utligningen er et faktum. Lagene går til pause på stillingen 1-1.

Andre omgangs første mulighet kom etter 56 spilte minutter. Godt pressspill av hjemmelaget førte til Eikrem kunne gi ballen videre til Eriksen som avsluttet, men forsøket endte med corner.

Det var Molde som hadde styringen over hele omgangen, men i det kampen var passert 68 minutter fikk de hvitkledde sin mulighet. I det Jacob Karlstrøm skulle klarere, treffer ballen motspiller som gir Faniel Tewelde muligheten til å score på åpent mål. 1-2.

De siste 20 minuttene var bestående av et kompakt og hardtarbeide Odd som var vanskelig å bryte ned. Til tross for sjanser av både Eriksen og Stenevik, klarte ikke de blåhvite å utligne. Kampen endte dermed med 2-1 til Odd, og årets første tap i serien.