Tungt tap i Bodø

Molde FK gikk på sesongens første tap mot Bodø/Glimt. 3-2 ble sluttresultatet.

Søndag 14. april møttes Bodø/Glimt og Molde i 3. runde av Eliteserien. Bodø/Glimt hadde før kampen vunnet begge sine kamper mot Rosenborg og Mjøndalen. Molde var ubeseiret med uavgjort mot Sarpsborg og to hjemmeseire mot Stabæk og Vålerenga. Kampen ble spilt på Aspmyra stadion.

Dette var laget som møtte Glimt

Kampen startet dårlig, og til pause var stillingen 2-0 til hjemmelaget etter mål fra Saltnes og Bergan. Molde klarte heller ikke å komme seg inn igjen i 2.omgangen, og etter 73 minutter økte Glimt ledelsen til 3-0 etter et selvmål fra Martin Bjørnbak.

Sluttspurten til Molde kom desverre for sent. i det 83. minutt ble Ohi ble felt av Glimt-keeperen og fikk tildelt straffespark. Den tok han selv og sendte ballen høyt i mål og til 3-1. Få minutter etterpå scoret innbytter Leke James og gjorde kampen spennende igjen. Desverre klarte ikke Molde å utligne, og kampen endte i et surt 3-2 tap på Aspmyra.

– Vi e skuffa over prestasjonen vår her.
Det sa trener Erling Moe etter tapet på Aspmyra stadion. Det var flere skuffende MFK-spillere som langt i fra var fornlyde med egne prestasjoner. "Vi må starte kampene på samme måte som vi avslutter dem" sa Ohi som var tydelig irritert etter kampslutt.  "Det er flatt energimessig med lite tempo" sa Martin Bjørnbak. Han var uansett klar på at nå var det ikke tid for å klage, men heller å forberede seg på en ny bortekamp om 8 dager.

2. påskedag møter Molde FK Lillestrøm på Åråsen. Kjøp billetter til bortekampen her.