Tre deilige poeng med hjem fra Bergen

Kristian Eriksen, Magnus Wolff Eikrem og Eirik Hestad var målscorerne i det som endte med tre viktige poeng på Brann Stadion.

Molde var på plass i Bergen for å møte Brann til rundens hovedkamp. På borteseksjonen var det omkring 400 blåhvite supportere! Kveldens oppgjør skulle by på høy temperatur, og var fartsfylt fra start til slutt!

Første mulighet kom allerede etter to spilte minutter! Hjemmelaget rotet i forsvaret, og Fredrik Gulbrandsen plukket opp ballen og avsluttet på mål. Forsøket ble stoppet og corner til gjestene fra Rosenes By.

Samme corner skulle vise seg å bli blant omgangens største sjanser. Corneren slått fra Magnus Wolff Eikrem endte bak mot Isak Helstad Amundsen og Casper Øyvann. Begge forsøket tappert å kjempe inn scoringen, men siste forsøk fra Øyvann endte utenfor.

Utover i kampen tok Brann over. Da omgangen var passert 35 spilte minutter fikk Bergenserne corner. Niklas Castro svinget inn corneren, og Fredrik Pallesen Knudsen stanget inn ledelsen. 1-0 til hjemmelaget.

Kveldens andre omgang startet som den første avsluttet, og Brann dominerte. Åtte minutter ut i omgangen havnet Branns Kornvig alene med keeper Albert Posiadala, men sistnevnte vartet opp med en kjemperedning! Redningen viste seg å være starten på snuoperasjonen.

Klokken var passert timen, og Magnus Wolff Eikrem slo inn corner. Corneren heades av Casper Øyvann, men stolpen var i veien. Likevel fikk Kristian Eriksen kjempet inn returen, og Molde utlignet i Bergen! 1-1!

Kristian Eriksen satte Moldes første scoring! Foto: Paul S. Amundsen / NTB

Og de tilreisende supporterne skulle få mer å juble for! Ni minutter senere mottok Wolff Eikrem ballen fra Halldor Stenevik. Kapteinen vandret rundt Branns 16-meter i det han uventet fyrte til med venstreslegga. Branns Dyngeland i full strekk var ikke nok til å stoppe forsøket! Molde leder i Bergen, og borteseksjonen står i full jubel!

Knappe to minutter senere scorte Molde, igjen! Gulbrandsen trilte ballen til Emil Breivik som la opp til Eirik Hestad. Sistnevnte endte alene med keeper, og avslutningen mellom stengene. 1-3!

Bergenserne maktet ikke å slå tilbake etter Moldes siste scoring! De tilreisende supporterne på borteseksjonen ble møtt med sterke følelser fra spillerne i det som endte med en råsterk borteseier på Vestlandet!