Tap på overtid for G19

Molde FK G19 ledet kampen til pause, men ett overtidsmål sendte guttene ut av cupen.

Onsdag 21. oktober møttes Molde og Viking i kvartfinale i NM G19 på Aker Stadion. MFK er regjerende mester de to siste årene og var sultne på en ny triumf.

Viking holdt på å få en kjempestart de 10 første minuttene med to store sjanser, blant annet et tverliggerskudd fra Adrian Pereira. Hjemmelaget kom mer og mer inn i kampen og kom til flere sjanser med en målfarlig Sivert Gussiås.

Like før pausen kom scoringen. Gussiås ble spilt fri, etter godt forarbeid av Hestad, og satte ballen kontant ned i hjørnet. MFK gikk dermed inn til pause med 1-0.

Viking kom sterkt ut i 2. omgang og var nære scoring med Petersen etter noen minutter. Etter en drøy halvtime kom scoringen, med 1. divisjonsspilleren Kristian Thorstvedt.

MFK fokuserte mest på å forsvare seg den siste halvtimen, men kombinasjonen Hestad og Gussiås resultert nesten i et nytt mål etter 74 minutter. Skuddet til moldenseren gikk i stolpen denne gang.

På overtid kom avgjørelsen fra Viking, da Thomas Jakobsen satte inn 1-2. MFK-guttene får dermed ikke ta sin 3. strake NM-triumf på Telenor Arena.