NTB_uoST39Nm5hE

Tap i Sandefjord

Fredrik Gulbrandsen åpnet målkontoen i Eliteserien i det som endte med tap på Jotun Arena.

Molde var på plass i Sandefjord for å jakte tre nye poeng, men det ble ikke noe fyrverkeri av en åpning på Jotun Arena. Halvtimen spilt kom Kristoffer Haugen langs venstreflanken i det han ga ballen videre til Magnus Wolff Eikrem. Sistnevnte la ballen inn mot Martin Linnes som avsluttet over mål.

De blåhvite produserte mer offensivt, og fire minutter senere var Isak Helstad Amundsen høyt i banen og spilte ballen videre til Fredrik Gulbrandsen. Den hurtige spissen mottok ballen, tok med seg ballen mot mål og avsluttet fra 18-meters hold. Skuddet innom tverrliggeren, deretter mellom stengene! 1-0!

Like etter fikk Eirik Hestad muligheten til å doble ledelsen. Eikrem spilte opp Eirik Hestad som la opp til skudd mot lengste hjørne, men forsøket endte utenfor. Lagene gikk til pause på stillingen 1-0 til Molde!

Etter hvilen var det Sandefjord som var friskest. Da kampen var passert 64 spilte minutter tres Sandefjords Simon Amin alene med Jacob Karlstrøm. Avslutningen settes i mål, og hjemmelaget utligner.

Kvarteret senere får Sandefjord ny mulighet til å score. Corner fra Filip Ottoson skrus inn mot Stian Kristiansen som header hjemmelaget i ledelsen.

Kampen tikket mot sluttsignalet, men Sandefjord skulle få enda en scoring. Danilo Al-Saed driblet seg forbi Moldeforsvaret i det han sendte Aleksander Damnjanovic på åpen kasse, og hjemmelaget kunne feire dagens tredje scoring. 3-1.

Med det gikk Sandefjord seirende ut av oppgjøret, og de blåhvite må reise tilbake til Rosenes by uten poeng i bagasjen. Nå ser vi frem mot fjerde runde i cupen på onsdag hjemme mot Sarpsborg 08!