Tap i Kristiansund

Molde FK tok en tidlig ledelse mot Kristiansund BK, men hjemmelaget snudde kampen og gikk av med seieren til slutt. Kampen endte 3-2 i lokalderbyet

På fotballens festdag 16. mai, møttes Molde FK og Kristiansund BK til Nordvestlandsderby på Kristiansund Stadion. Før runde 8 ble sparket i gang, ledet MFK tabellen med sine 19 poeng, mens KBK lå på en 5. plass med 13 poeng.

lagoppstilling_kbk-mfk
Her er laget som møtte Kristiansund 16. mai.

0-1 etter 6 minutter
Molde gikk opp i en tidlig ledelse  etter bare 6 minutter da Aursnes ble spilt gjennom på venstre flanke og slo et solid innlegg på bakre stolpe. Der stod selvsagt toppspissen Ohi og satte inn kampens første scoring.

IMGL5560
Ohi med kampens første mål Foto: PT Nilsen

2 mål på 2 minutter
Etter en drøy halvtime spilt økte Molde ledelsen. Fredrik Aursnes med et nydelig slått frispark inn på bakerste stolpe. Der var Ohi i duell med Bendik Bye, og ballen treffer Bye og går inn i mål. 0-2 etter 31 minutter. 2 minutter etterpå satte samme mann ballen i mål, men denne gang for sitt eget lag. Bye fikk muligheten til å fyre av et langskudd like utenfor 16-meteren. Ballen gikk via Vegard Forren og inn i mål. 1-2 etter 33 minutter.

Kristiansund utligner
Etter 40 minutter utligner KBK med Psyche. God corner inn i feltet, hvor forsvareren setter den i mål. En 1.omgang i fyr og flamme hvor begge lag leverte sjanse på sjanse og 2 mål hver!

Tung 2. omgang
Det var hjemmelaget som styrte i 2.omgang og etter 10 minutter gikk de opp i ledelse. Andreas Linde prøver å finte av seg Kalludra, men isteden fikk KBK en fot på ballen og fikk skutt den i mål. KBK hadde snudd kampen og stillingen var 3-2. Molde fortsatte å presse en utligning, og var nærme med en heading fra Martin Bjørnbak, men forsøket gikk utenfor. Stillingen stod seg og Molde gikk på sitt andre tap for sesongen.

Neste kamp for Molde kommer allerede på mandag når Viking gjester Aker Stadion. Vi ser frem til en ny hjemmekamp! Her kan du skaffe deg billett