Tap for Tobias og G19-landslaget

Tekst fra fotball.no:

G19-landslaget fikk en dårlig start på eliterunden. Vertnasjon England var klart best i åpningskampen og vant 3-0 over de norske guttene. Molde-spilleren Tobias H. Svendsen spilte hele kampen, mens Jonatan Byttingsvik var innbytter.

- I dag var vi sjanseløse. England var mye bedre enn oss. Vi prøvde å stå imot, men det gikk for fort for oss. Av og til må man bare strekke armene i været og erkjenne at motstanderen var bedre, sier G19-landslagstrener Eirik Horneland til fotball.no.

Hjemmelaget tok ledelsen 1-0 ved Mason Maunt. Scoringen kom i det 32.minutt og var også stillingen ved pause. Bare 25 sekunder ut i 2.omgang ble ledelsen doblet ved Tayo Edun, mens Samuel Field økte til 3-0 med kampens siste scoring etter 55 minutter.

EM-håpet ute

Siden det kun er gruppevinneren som går til EM, og Spania slo Hviterussland 5-0 i gruppens andre kamp, skal det veldig mye til for at Tobias Svendsen og Jonatan Byttingsvik blir å finne i mesterskapet.

- Nå handler det om å få dagens kamp ut av systemet og revansjere seg mot Hviterussland i neste kamp. Vi må få tilbake godfølelsen igjen der, avslutter Horneland.