STRÅLENDE START PÅ EUROPA-EVENTYRET!

MFK ga seg ikke før det stod 7-1 på resultattavla og sikret seg dermed et perfekt utgangspunkt før returmøtet mot KR Reykjavik i Europa League.

Leke James startet ballet med scoring allerede etter 6 minutter, før Fredrik Aursnes doblet ledelsen etter 29 spilte minutter. Like etter var James frempå igjen og satte inn 3-0 etter en corner. Og hattricket ble fullført like før pause da han fikk en enkel jobb med å sette inn MFKs fjerde, etter nydelig forarbeid av Wolff Eikrem og Haraldseid. Leke James' åttende mål på de fire siste kampene!

Enveiskjøringen fortsatte etter pause, selv om MFK roet ned tempoet og styrte kampen slik de ville. 5-0 ble satt inn av Vegard Forren på en corner etter 64 minutter, før Etzaz Hussein la på til 6-0 i det 67. minutt, etter nydelig forarbeid av Eirik Hestad.

KR Reykjavik fikk seg et trøstemål like etterpå, signert Tobias Thomsen, men helt på tampen var Ohi frempå og fastsatte sluttresultatet til 7-1.

Et utrolig godt utgangspunkt før returkampen i Reykjavik som spilles førstkommende torsdag kl. 21:00!