Stian Gregersen klar for Bordeaux

Stoppergiganten skal spille i franske Ligue 1!

Stian Rode Gregersen (26) selges til den franske klubben, Bordeaux.

Adm. direktør Ole Erik Stavrum bekrefter at det er kommet til enighet om en overgang for Stian Gregersen til Bordeaux. Stopperkjempen har imponert stort for blåtrøyene de siste sesongene, og det har også gitt ham sjansen på landslaget! 26-åringen har spilt tre landskamper og han er også med i troppen som møter Nederland på Ullevaal onsdag. 

- Stian Gregersen er en fantastisk spiller som har vært med oss lenge nå. Han har tatt store steg og levert gode prestasjoner, både i Eliteserien og i Europa. Vi vil takke Stian for innsatsen, og ønske ham lykke til i Frankrike. Dette er noe han fortjener, sier Ole Erik Stavrum. 

NTB_WK2LTGhH170.jpg
Stian Gregersen i aksjon mot Arsenal og Nicolas Pepe. REUTERS/Toby Melville

Stian signerte for Molde allerede i 2012, og i det andre låneoppholdet med Kristiansund fikk han gjennombruddet sitt. Som midtbanespiller ble han kåret til årets spiller i 1. divisjon i 2015-sesongen. Før 2017-sesongen dro han tilbake til Molde hvor han har spilt siden, med unntak av låneoppholdet i Elfsborg i 2019. 

Etter 98 kamper og 4 mål for Molde, er Gregersen nå klar for nye eventyr i Frankrike og Ligue 1. Bordeaux endte på 12. plass i den franske ligaen i fjor, og så langt denne sesongen har de to uavgjort og to tap. Klubben ledes av tidligere Lazio-trener Vladimir Petkovic, som også ledet det sveitsiske landslaget til seier over Frankrike i fotball-EM denne sommeren.

Vi takker Stian for innsatsen og ønsker ham masse lykke til i Frankrike!

Annonse fra Eliteserien: