Søndag 24. november spillte Molde FK sin siste bortekamp for året, da de gjestet Intility Arena. Molde gjorde flere bytter i startoppstillingen. Craninx startet i buret, Ellingsen fikk prøve seg på venstre back og Tobias Christensen fikk sin debut fra start for MFK. Ole Sebastian Sundgot og Jakob Nyland Ørsahl startet på benken og fikk begge muligheten til å få sin debut i Eliteserien. Sundgot sin debut i kamptroppen.

lagoppstilling_vif-mfk
Slik stilte MFK i årets siste bortekamp

Hjemmelaget i føringen
Det var absolutt Vålerenga som startet kampen best og allerede etter 1 minutt kunne de gått opp i ledelse. Finne kom alene med Craninx, men det endte med corner. Etter 10 minutter gikk vertene opp i ledelse. En corner blir klarert ut til Finne som skyter via Bjørnbak og i mål. Fortjent ledelse til VIF.

Hestad utligner
Det ble en litt jevnere kamp etter scoringen, men det ble få sjanser de neste 10 minuttene. Deretter kom utligningen. Etter 22 minutter fintet Ohi seg fint ut på venstre kant og la ballen inn i feltet til Hestad som dunket ballen i mål! 1-1 etter 22 minutter spilt.

Tn4y9DydTEU
Hestad utligner etter 22. minutter.Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Bolly snur kampen
Seriemesterne fikk mer kontroll og etter en halvtime spilt hadde de snudd kampen. Eirik Hestad vinner ballen høyt i banen og sender inn forran mål. Der er Mathis Bolly som setter inn sitt 2. mål i årets Eliteserie! 1-2 etter 30 minutter. Molde gikk dermed til pause med en fortjent ledelse.

CHAj051m0tM
Bolly scorer 1-2 målet Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Målene fortsetter
Det ble en målrik 1.omgang og omgang nr. 2 ville ikke være mye dårligere. Etter 55 minut scorer George på corner og utligner for vertene. Det skulle likevel ikke ta lang tid før MFK svarte, og det var en unggutt som skulle vise seg fram. På sin første kamp fra start sendte Tobias Christensen bortelaget opp i ledelsen. 2-3 etter 58 minutter.

KlcTdZk5rEs
Christensen strålende fornøyd med å sende MFK opp i ledelsen igjen! Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Etzaz-kanon
Kampen ble avsluttet med flott scoring av Etzaz Hussain. På en corner i det 81. minutt banket midtbanespillern inn sitt 4. mål for sesongen. Stillingen var nå 2-4 og den holdt seg ut kampen. Dermed vant Molde sin 20 kamp for sesongen og har nå 65 poeng!

K P
7 Kristiansund 0 0
8 Lillestrøm 0 0
9 Molde 0 0
10 Odd 0 0

Sesongen avsluttes på Aker Stadion
Nå gleder vi oss til at vi skal avslutte sesongen på hjemmebane og feire gullet med alle Molde-supportere! Og for en kamp å gjøre det på! Vi møter Bodø/Glimt 1. desember, som betyr at vi får se to av landets beste lag avslutte sesongen på Aker Stadion! Billett-prisene er senket, og alt er lagt klar for en fantastisk gullfeiring med medaljesermoni etter kampslutt.