– Stadion her har blitt et fort

Manageren og spillerne var storfornøyde etter kampen søndag. Hør deres reaksjoner.



Ole Gunnar Solskjær var svært fornøyd med spillerne sine etter 5-1 seieren mot Brann søndag kveld.

–  Det er den beste prestasjonen et lag jeg har trent har gjort. At vi får en slik prestasjon etter kampen i Skottland på torsdag, betyr at gutta har gjort en kjempejobb.

 Om Fredrik Aursnes, som storspilte på midtbanen, har han følgende å si:
– Det er kanskje den beste midtbaneprestasjonen en spiller har gjort utpå her, sier Solskjær.

Sjøl var Aursnes en fornøyd fyr etter kampen.
–  Det flyter bra om dagen. Ute på stadion her er det blitt et fort, så det er bare å fortsette, vi har ny kamp på torsdag. Men vi skulle nesten spilt mot Brann hver uke, sa Aursnes.

 Også Erling Braut Håland scoret mot Brann, ”bare” ett mål i dag, mot fire på bortebane for en måned siden. Men han var nære flere i dag også.
–  Jeg får det til mot Brann. Det var fantastisk bra i dag, jeg koste meg skikkelig. Jeg skulle gjerne scoret et par til, og skulle ønske det var en kamp til mot Brann, sa unggutten.

Kampens siste mål ble scoret av Kristoffer Haugen. Et nydelig langskudd.
– Det var på tide med et mål, det var deilig. Vi spiller en meget bra kamp, vi kjører over dem i første omgang, og vi har full kontroll i hele andre omgang også, det var nydelig. Det har vært mange slike kamper i det siste, så skal det bli en spennende høst!, slår backen fast.

 En som åpnet målkontoen sin for Molde var Pawel Cibicki, han var krystallklar etter kampen;
– Det var en bra følelse, deilig å score. Ingen slår oss her. Vi går for gull, og når vi slår serielederen 5-1, vet vi at vi er gode nok. Nå er det bare å kjøre på!, sa Cibicki.

Annonse fra Eliteserien: