Lekestue på Nadderud!

Leke James stod for to av målene da Molde vant 3-0 borte mot Stabæk.

Det var en spennende start på Nadderud Stadion. Begge lag hadde flere sjanser innledningsvis, men verken Stabæk eller Molde klarte å omsette de. Først var det tidligere Stabæk-spiller Ola Brynhildsen som ble spilt gjennom av Eikrem. Kantspilleren forsøkte å chippe over Sandberg, men den ble for svak og Valsvik fikk klarert. Minutter senere fikk samme mann en ny mulighet, og igjen var det Eikrem som stod for pasningen. Avslutningen var Brynhildsen var god, men Sandberg fikk akkurat fingrene på ballen, og dyttet den via stolpen og til corner. Deretter var det Stabæk sin tur med Antonsson og Edvardsen, men heller ikke de lyktes.

Etter en halvtime spilt i Bærum, kom nok en mulighet for Molde og denne var stor! Kaptein Magnus Wolff Eikrem prøvde seg på en frekk chip, som Sandberg absolutt ikke hadde kontroll på. Ballen var god, men den traff metallet og gikk ut igjen.

Det så ut som det skulle bli en målløs omgang på Nadderud, men like før pause satte endelig scoringen for bortelaget. Birk Risa stormet frem langs venstresiden og fikk ballen perfekt i beina fra Eikrem. Han slo den inn på første berøring, bak forsvarsrekka til Stabæk. På bakerste stolpe kom Leke James skliende inn og satte inn 0-1!

NTB_fkHZfMDMB_E
Magnus Wolff Eikrem i aksjon på Nadderud Stadion.Foto: Fredrik Hagen / NTB

Etter hvilen fortsatte Molde å kjøre på, men det tok lang tid før 0-2-scoringen kom. Ti minutter før slutt fikk de hvitkledde en corner som de utnyttet på godt vis. På returen stod innbytter Gregersen godt plassert og han gjorde ingen feil da han fikk ballen. Stjernestopperen dempet kula på brystkassa og fyrte løs. For et mål!

I sluttminuttene var det bokstavelig talt lekestue på Nadderud. Eirik Hestad og Fredrik Aursnes spilte Stabæk-forsvaret trill rundt ved flere anledninger og da Leke James satte sitt andre for dagen, var kampen punktert.

Molde tok dermed med seg tre sterke poeng fra gressmatta i Bærum. En perfekt oppladning til Arsenal og Europa League neste uke!