Sønnen har gjort Ohi gladere enn han trodde var mulig

– Det er helt fantastisk. Nå gleder jeg meg til å score mer mål, sier toppscoreren i eliteserien.

– Jeg trives utrolig godt i Molde. Jeg får se naturen og nyter det virkelig. Og nå etter at vi fikk en sønn er alt helt fantastisk, sier Ohi på trilletur i nabolaget.


– Når man er i humør og trives så går det ofte bra på banen også. Jeg er ganske glad og positiv fra før, og trodde ikke jeg kunne bli gladere, men etter at sønnen vår kom kjenner jeg at jeg blir ekstra glad. Han hjelper til på tøffe dager.

For omlag fire uker siden fikk han og kona Marlen en liten gutt, Isaiah Oise Omoijuanfo.

– Nå kjemper jeg ikke bare for meg selv, men for han også, for at han skal ha en fin framtid. Jeg har lyst at han skal ha gode verdier, det er viktig at vi voksne er gode forbilder, sier Ohi.

Etter første del av sesongen står han øverst på toppscorerlista i Eliteserien med sine 9 mål.

– Å være blant de som har scoret mest gir god følelsen selvtillit og mersmak. Jeg har lyst å komme igang med kamper igjen og score mer mål. Det gir meg en kjempegod følelse, sier Ohi.

Søndag er det ny kamp på Aker Stadion når Ranheim kommer på besøk.

Kjøp billetter til kampen her!

– Først og fremst vil jeg vinne noe med Molde. Serien og cupen. Kommer vi til Europa, vil svært drømmesesong og kanskje kan jeg toppe det med toppscorertittelen. Vi skal fortsette å jobbe knallhardt og spille moldefotballen, en attraktiv og god måte å spille fotball på!

Annonse fra Eliteserien: