Solid seier i første oppgjør

Molde sikret seg et meget godt utgangspunkt før returoppgjøret i Hellas. De blåkledde seiret 3-0 på Aker Stadion

Det var duket til en festaften da greske Aris Thessaloniki gjestet Aker Stadion. Dette var det første oppgjøret i 3. runde av kvalifiseringen til Europa League. Neste oppgjør spilles i Hellas neste uke, og om Molde avanserer til neste runde venter to playoff-kamper som er det siste hinderet før gruppespillet.

Hjemmelaget fikk en kjempestart da kveldens bursdagsbarn, Magnus Wolff Eikrem, fikk akkurat det han hadde ønsket seg; kampens første scoring! Og for et mål det var! Molde rullet opp på høyresiden med Hestad og Haraldseid. Sistnevnte sendte ballen inn til James i boksen, som sender ballen videre te Aursnes som igjen sender den videre til Eikrem. Moldegutten er smart og plasserer ballen nærmeste hjørnet og sender de blåkledde opp i ledelsen.

Etter at en drøy halvtime var spillt doblet Eirik Hestad ledelsen. Aursnes fanger en dårlig ball fra Aris, runder keeper men klarer ikke å få kontroll på ballen som ender opp til James. Etter mye klabb og babb ender ballen opp til Hestad igjen som setter den i mål. 2-0 til Molde når dommeren blåser av til pause.

Molde tok mer og mer kontroll over kampen i 2.omgang og etter en halvtime spillt ble det enda mørkere for gjestene. Kaptein Velez feller James som er alene forran mål og dommeren gir direkte rødt! Da ble det noe tyngre for Aris, og Det var Molde som heller klarte å øke ledelsen. Like før slitt ender Ellingsen opp med ballen utenfor 16-meteren. Han velger rett å slett å bare klabbe til og sender ballen inn bak Aris-keepren Julian.

Kampen ender med 3-0 til MFK og sikrer de et meget godt utgangspunkt før neste kamp.