Solid seier i første hjemmekamp!

Molde FK startet med en overbevisende 3-0 seier over Stabæk i sin første hjemmekamp i Eliteserien 2019

Det var store forventninger til Moldes første hjemmekamp, og de blåkledde infridde! Det ble en flott april-kveld på Aker stadion.

lagoppstilling_mfk_stabaek
Her er laget som startet mot Stabæk. Foto: TINGH

Det var en åpen kamp den første halvtimen med sjanser til begge lag. Molde var nære tidlig i kampen med en god sjanse til Ulland Andersen, men headingen gikk utenfor. Etter 33 minutter fikk Moldelaget hull på byllen. Ohi ble spilt gjennom men keeperen nådde ballen først og slo den ut i feltet hvor Magnus Wolff Eikrem snappet opp ballen å sendte den i nettmaskene. Eikrem har nå to mål på to kamper.

20190407183548_IMG_7265_nilsen
Magnus Wolff Eikrem åpnet målfesten. Foto: Per Tormod Nilsen

Molde fortsatte å trykke på etter deres første scoring. Like etterpå økte Ohi med sin første MFK-scoring, servert av Eirik Hestad!

20190407-20190407-IMGL7850_nilsen copy
Ohi og Hestad sørget for økt ledelse. Foto: Per Tormod Nilsen

Stillingen 2-0 stod seg omgangen ut. Etter pause fortsatte Molde å styre kampen og Stabæk hadde lite å stille opp med. Innbytter Mattias Moström leverte en lekker scoring hvor han fintet seg gjennom Stabæk-forsvaret og trillet ballen i mål.

tdbc1eb4
Moström i strålende humør etter et å ha satt spikern i kista og økt ledelsen til 3-0!

Det ble en fantastisk kveld på Aker Stadion og allerede på onsdag blir det ny hjemmekamp! Da kommer Vålerenga på besøk, og vi satser på en ny storseier på Aker Stadion!