Solid og viktig seier!

2 viktige minutter avgjorde kveldens kamp mot Haugesund. Blåtrøyene seiret 3-1 på Aker Stadion!

K P
1 Bodø/Glimt 4 10
2 Molde 5 10
3 Brann 5 10
4 Rosenborg 4 9

Søndag 20. oktober møttes Molde FK og FK Haugesund til dyst på Aker Stadion i runde 25 av Eliteserien. Serielederen ønsket å beholde forspranget de hadde på Glimt og ODD, mens Haugesund ville fortsette sin gode form etter den sterke seieren mot Rosenborg i forrige runde.

lagoppstilling_mfk-fkh
Slik stilte hjemmelaget til kampen mot Haugesund. credit: TINGH

Jevn 1.omgang
Det var en ganske sjansefattig start på kveldens kamp. Begge lag prøvde å få kontroll over kampen, men slet med å komme til de store sjansene. Det var ikke før etter 25 minutter spilt at de største mulighetene kom og etter en drøy halvtime fikk hjemmelaget hull på byllen. Aursnes leverte et innoverskrudd frispark av høy kvalitet inn mot mål. Der var kampens beste spiller, Etzaz Hussain, og stanget inn 1-0. Like før pause klarte bortelaget å svare. På corner står Gregor på riktig plass og blir truffet av stussen til medspiller. Ballen går i mål og stillingen 1-1 stod seg til pause.

gbauOYHQY8A
Etzaz Hussain feirer 1-0 .Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

To avgjørende minutter
Molde tok mer og mer kontroll i 2.omgang, og etter 70 minutter var det duket for Molde-dominans og en av kveldens store profiler; Kristoffer Haugen. Først kjempet han seg inn i boks og leverte ballen til Etzaz som satte inn sitt andre for kvelden. Deretter leverte han ballen til Ohi som sendte hjemmelaget opp i en 3-1-ledelse. Dermed var kampen så og si avgjort etter to utrolig vikitge minutter! Haugesund klarte aldri å svare og Molde gikk av med seieren og er fortsatt ubeseiret på Aker Stadion i årets Eliteserie!

xczjE3A_bXo
Ohi oppe i 13 Eliteseriemål nå! Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Neste kamp

Nå venter to derby-kamper på Molde FK! Først skal de møte Rosenborg på Lerkendal søndag 27. oktober, deretter gjester Kristiansund Aker Stadion 2. november. Vi gleder oss stort til de neste kampene!