Solid første omgang sikret Molde-seier!

Molde seilte inn tre nye poeng etter tre scoringer på en halvtime!

Hjemmelaget fikk en pangstart på kampen mot Strømsgodset i finværet på Aker Stadion. Omgangen var bare sju minutter gammel da ballen landet på bakre stolpe til Stian Gregersen. Back-vikaren dunket inn 1-0 på lekkert vis.

Molde fortsatte å skape sjanser, men de manglet den siste avgjørende pasningen ved flere anledninger. Så gjorde blåtrøyene en endring! Emil Breivik la seg dypere i banen, og det tok ikke lang tid før han hadde en avgjørende gjenvinning. Unggutten satte fart og etter ett par fine kombinasjoner på høyresiden, sendte han en god pasning til Ohi Omoijuanfo. Superspissen spilte deretter vegg med Etzaz Hussain og bredsidet ballen i mål! Fantastisk angrepsfotball og 2-0 på Aker Stadion!

Bare minutter etter var det Fredrik Aursnes som snappet opp ballen. Midtbanegeneralen sendte den videre til Hussain som fikk tid og rom til å prøve seg på et langskudd. Godset-keeper Myhra måtte gi retur, som Ohi var først framme på og satte inn sitt 13. for sesongen.

Fantastisk omgang av Molde!

Ohi Omoijuanfo feirer 2-0 sammen med Etzaz Hussain og Ola Brynhildsen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Etter hvilen kunne Fred Friday gitt Strømsgodset håp igjen, men avslutningen alene med Oliver Petersen gikk langt opp på tribunen. Bare minutter senere kom nok en gigantsjanse, denne gangen i motsatt ende! Dagens tomålsscorer Ohi Omoijuanfo fikk et strøkent innlegg servert av Kristoffer Haugen, men i avslutningsøyeblikket sklei ballen av foten hans. Nesten hattrick!

Mot slutten av kampen fikk både innbytterne Magnus Grødem og David Datro Fofana flere gode muligheter til å pynte på resultatet, men ingen av dem gikk i nettet. Molde tok dermed med seg tre solide poeng i sommersola på Aker Stadion. Herlig å se Erling Knudtzon og Magnus Wolff Eikrem tilbake i aksjon igjen også!

God stemning på kamp! Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB