Slik gikk sist møte med VIF

På søndag spiller vi vår siste bortekamp for sesongen, når vi møter Vålerenga. Se hvordan det gikk sist gang vi møttes i vår.


Onsdag 10. april gjestet Vålerenga Aker Stadion til runde 14 av Eliteserien. Kampen ble flyttet så dette ble den 3. kampen til begge lag denne sesongen. Molde hadde på det tidspunktet startet sesongen med en uavgjort borte mot Sarpsborg 08 og en hjemmeseier mot Stabæk. Onsdag kveld viste MFK at de kom til å bli vanskelig å ha med å gjøre på hjemmebane.

Scoringer fra Omoijuanfo (6), Eikrem (50), Ulland Andersen (52) og Ellingsen (81) ga en trygg seier, tross Markus Nakkim sin redusering etter 60 minutter.


– Det er sterkt av oss å score fire mål på en helt grei dag, det kunne vært enda flere i dag. Det viktigste var tre poeng i dag, utrolig bra støtte fra supporterne også, sa Magnus Wolff Eikrem etter kampen. Moldegutten var en av kampens giganter. 

– Det var ei skikkelig arbeidsøkt i dag, ikke den beste offensive prestasjonen, men vi jobbet knallhard og skapte brukbart med store sjanser. De første 6-7 serierundene handler det om å stå distansen og få med seg så mye poeng som mulig! Godt at fire mann scorer og melder seg på, sa hovedtrener Erling Moe. 

Kampen mellom Vålerenga og Molde spilles på Intility Arena søndag kveld kl. 18.00 og er en del av runde 29. av Eliteserien. Vi gleder oss til kamp!

Annonse fra Eliteserien: