Slik blir åpningsfesten!

Vi ønsker hjertelig velkommen til folkefest før gjeåpningskampen mot Tromsø på lørdag 16. oktober!

Endelig er Aker Stadion fullåpnet igjen og det feirer vi med å skape en stor åpningsfest til Tromsø-kampen, lørdag 16. oktober kl. 18.00. Vi ønsker å takke dere for den fantastiske støtten dere har gitt oss, og håper å se så mange som mulig på stadion igjen. Sammen er vi sterke og sammen skal vi lage fantastisk stemning, både på og utenfor banen. Husk å planlegge høstferien godt, for dette kan dere ikke gå glipp av!

100kr for voksne og 50kr for barn!

Vi ønsker å gi noe tilbake og derfor tilbyr vi billige billetter over hele stadion. Er du kjapt ute kan du sikre deg de beste plassene til en billig penge! I samarbeid med Sparebanken Møre inviterer vi også inn alle breddelag til kampen. 

Kjøp billetter her!

 

Stor Fanzone!

I forkant av avspark arrangerer vi en stor og fantastisk Fanzone på østsiden av stadion. Døren åpner kl. 16.00 og fra kl. 16.30 vil det bli underholdning og aktiviteter for hele familien! Tusen takk til Sparebanken Møre som gjør dette mulig! MOT vil også komme for holde et innlegg for alle barna om gode holdninger og verdier. Det krever MOT til å si #Stopp - Alle barna vil få et armbånd med dette budskapet. 

Anders Solum (AZUN) i aksjon før KBK-kampen i 2019.
Anders Solum (AZUN) i aksjon før KBK-kampen i 2019.
Anders Solum (AZUN) kommer!

I 2010 vant han verdens største freestylekonkurranse foran legender som Thierry Henry og Edgar Davids. Nå kommer Anders Solum til Aker Stadion! På scenen blir det trikseshow og han vil også holde på i ballbingen før kamp. 

Solum er stor på sosiale medier - nesten 50 000 følgere på YouTube, 25 000 på Instagram og hele 65 000 på TikTok!

06 Boys kommer!
06 Boys kommer!
Konsert med 06 Boys! 

Gruppa har med sin høye energi og melodiøse sanger bidratt til å spre Molde-dialekten til lyttere over hele landet. 06 Boys er et norsk hip hop danseband, som for alvor har fått sitt gjennombrudd den siste tiden med sangen «Sprint». Nå er de aktuell med slippet av sin nyeste singel “Feberdrøm”.

06 Boys kommer til Aker Stadion! 

Masse aktiviteter!

– Gratis boller og kake fra Bakehuset
– Gratis brus fra Oskar Sylte
– Pizza fra Pizzabakeren
– Ballbinge
– Hoppeslott
– Molle og Tare kommer!
– Stands

Flammer og flagg!

Det vil være MFK-flagg på hvert sete rundt hele stadion, flaggborg før kamp, og sist men ikke minst et fantastisk flammeshow!

Mye moro for store og små! Dette kan du ikke gå glipp av!

Vi ønsker hjertelig velkommen til folkefest før den viktige kampen mot Tromsø på Aker Stadion! Håper å se deg der!

Billetter til kampen kan kjøpes her

Slik så det ut på KBK-kampen i november 2019! Foto: Torgeir Eikrem

Annonse fra Eliteserien: