Seieren glapp på overtid

Det endte med poengdeling på Åråsen.

Lillestrøm på Åråsen er alltid en tøff match og det ble det i dag også. Ingen av lagene skapte de store sjansene i løpet av de første minuttene, men det kunne likevel blitt ett par scoringer. Allerede etter tre minutter spilt kombinerte Molde fint på venstresiden. Haugen spilte gjennom Ola Brynhildsen som fikk god tid i avslutningsøyeblikket. Forsøket var godt, men Mads Hedenstad Christiansen var våken mellom stengene og fikk reddet skuddet.

Deretter var det hjemmelaget sin tur med Gjermund Åsen. Angrepsspilleren tråklet seg gjennom og fyrte løs, men ballen snek seg like utenfor. Det så lenge ut som det kom til å ende målløst til pause, men så fikk Molde plutselig scoringen på corner! Etzaz Hussain stod helt alene på returen og satte kula forbi Christiansen og i nettet. De gulkledde ropte på offside, men den ble opphevet av LSKs Ranger som hadde fått seg en smell i duellen med Sheriff Sinyan. Backen ble liggende inne i egen femmeter, og dermed var offsiden opphevet. 

NTB_rYsRLAtCTOk (1).jpg
Molde-jubel etter scoring av Etzaz Hussain. Foto: Berit Roald / NTB

Etter hvilen så vi et helt annet tempo på kampen! Det var store sjanser begge veier og flere luktet det mål av. Ti minutter inn i omgangen fikk Ohi Omoijuanfo en gigantmulighet til å doble ledelsen. Magnus Wolff Eikrem serverte et nydelig innlegg til stjernespissen, men avslutningen gikk like utenfor. 

I motsatt ende var det full kjør! LSK skapte sjanse på sjanse, noe Molde slet med å forsvare seg i mot. Forsøkene fra Garnås og Åsen ble reddet av Super-Linde, og det så lenge ut som at Etzaz Hussain skulle bli matchvinner. Slik ble ikke.

2 minutter på overtid stanget Lars Ranger inn utligningen og dermed endte det med poengdeling på Åråsen. Et helt greit resultat ut ifra kampbildet. 

NTB_6raXj4AM01M.jpg
Lillestrøms Gjermund Åsen i duell med Moldes Kristoffer Haugen, Etzaz Hussain og Erling Knudtzon. Foto: Berit Roald / NTB

Kampfakta:

Lillestrøm - Molde (0-1) 1-1
Eliteserien, runde 13
Åråsen Stadion, Lillestrøm
18. juli 2021 kl. 18.00

Mål:

0-1 Etzaz Hussain (41)

1-1 Lars Ranger (90+2)

Dagens MFK-lag

kr9bl584.png

 

Annonse fra Eliteserien: