Molde FK slo Lillestrøm i en hard bortkamp. Resultatet ble til slutt 0-2.

Molde FK og Lillestrøm møttes til kamp på Åråsen Stadion mandag 2. påskedag 22. april.

Dette var laget Molde stilte med mot Lillestrøm
Her er laget som spilte mot Lillestrøm. Grafikk: TINGH

Det ble en meget lite innholdsrik 1. omgang. Det var vanskelige forhold pga gressmatten, og det ble veldig lite spill både hos vertene og bortelaget. Det var lite å melde hjem om, og et langskudd fra Wolff Eikrem ble Moldes største målsjanse.

2.omgang startet også ganske rolig, og kommentator måtte ty til klisjeen "Denne kampen trenger et mål". Etter 75 minutter kom det også. Ohi spilte fri Wolff Eikrem som fra like utenfor 16-meteren satte den kontant i mål.

tdbe401c
Moldes spillere jubler for ledelse etter scoring av Magnus Wolff Eikrem (i midten) under eliteseriekampen mellom Lillestrøm og Molde på Åråsen stadion.Foto: Berit Roald / NTB scanpix

10 minutter senere ble spikeren satt i kista, da Erling Knudtzon ble nydelig spillt gjennom av Wolff Eikrem. Den tidligere LSK-spilleren rundet keeperen og satte ballen i mål. Stillingen 0-2 stod seg kampen ut, og Molde tok sin tredje seier på fem kamper. MFK leder nå tabellen før tirsdagskampen Odd-Viking.