Seier over Strindheim - Romsdalen mot Sunnmøre i neste runde!

To scoringer av Aaron Samuel sørget for at de Molde tok seg videre til tredje runde, hvor Hødd i Ulsteinvik venter.

Midtukekamp, og andre runde i NM! De blåhvite har tatt turen til Trondheim i møte med 2. divisjonslaget Strindheim. I likhet med møte med Eide, skulle det ikke bli lett for Molde å få ballen mellom stengene.

Etter gode muligheter fra Johan Bakke, Mathias Fjørtoft Løvik, og Kristian Eriksen, skulle det endelig lyktes for Molde. Moldes nye nummer 11 mottok ballen fra Eirik Hestad, vendte opp og hamret ballen ned i hjørnet. Aaron Samuel sendte Molde opp i 1-0 etter 37 spilte minutter!

Kampens andre omgang startet på uventet vis. Knappe to minutter ut i omgangen får Strindheim avsluttet på Albert Posiadala som redder, og returen ble lobbet mot bakre stolpe i det utligningen ble headet mellom stengene.

Knappe ti minutter senere skulle Samuel svare igjen med ny scoring. Hestad hamret inn innlegget som slippes av keeper, og etter litt kaos i feltet, kriget Samuel inn dagens andre scoring! 2-1!

Molde hadde nok av muligheter til å øke ledelsen. Eriksen, Fjørtoft Løvik og Granaas, men bare nesten! Likevel endte kampen med avansement, og seier i Trondheim.

I tredje runde venter nok en bortetur, og de blåhvite møter Hødd i Ulsteinvik. Oppgjøret spilles på Høddvoll onsdag 1.mai.