Seier i premieren

Scoringer av Hestad, Kaasa, Eriksen og Wolff Eikrem sørget for at de blåhvite sesongåpnet med tre poeng!

Endelig var det tid for seriestart i Eliteserien! Ut på matten gikk Erling Moes utvalgte ut foran over 7000 på tribunen, og på motsatt banehalvdel var Strømsgodset. De blåhvite fikk tydelig energi fra publikum, og tok tak i kampen fra start av.

Kampen startet med mye nesten for hjemmelaget, frem til klokken var passert 23 spilte minutter. Anders Hagelskjær startet angrepet med en fantastisk crosser til Mathias Fjørtoft Løvik. Videre la sistnevnte inn til Eirik Hestad som hamret inn ledelsen. 1-0, og ledelse til pause!

Før pause måtte Fredrik Gulbrandsen dessverre ut med skade. Inn kom Johan Bakke, som senere i skulle vise seg å påvirke kampen. Like etter pause ble Bakke felt i Strømsgodsets 16-meter, og etter VAR-check pekte dommer mot straffemerket. Markus Kaasa var nådeløs fra krittet, og stillingen var 2-0 til Molde!

Bakke skulle vise seg å være involvert igjen. Magnus Wolff Eikrem fant midtbanetalentet som la inn til en aggressiv Kristian Eriksen som headet inn dagens tredje scoring! 3-0!

Tiden tikket mot sluttsignal, men de blåhvite var ikke ferdig for dagen. Kaptein Wolff Eikrem i kjent stil vandret rundt motstanders 16-meter, i det han iskaldt avsluttet fra lang avstand i motsatt hjørne. Mål!

Like etter blåste dommer av kampen, og Molde gikk seirende ut av årets første runde i Eliteserien. Molde topper tabellen!