Seier i derbyet!

Molde FK tok en ny viktig og solid sier på hjemmebane da MFK og KBK møttes til kampen om Nordvestlandet!

Det ble en god kamp på Aker Stadion da nabobyene Molde og Kristiansund møttes i runde 27 av Eliteserien. Molde styrte store deler av kampen, men Kristiansund hadde også store sjanser til å score. I 1. omgang fikk de blant annet et mål anulert pga angrep på keeper. Kristiansunds angriper Kastrati mente at det var feil, mens Skullerud i Eurosport mente det var korrekt dømt.

Hjemmelaget gikk opp i en tidlig ledelse etter bare 15 minutter. Mattias Moström spilte seg gjennom inn i boks og sendte ballen på bakerste stolpe der Fredrik Aursnes banket ballen i mål. Det var midtbanespillerens første mål for sesongen, og han ble også kåret til "banens argaste MFK-spiller" av publikum med 25 % av stemmene.

IMG_8446
Fredrik Aursnes puttet sitt første mål for sesongen. Foto: TINGH

Molde styrte også store deler av 2.omgangen og etter to store sjanser, økte de ledelsen til 2-0! Eirik Hestad sendte gjennom Leke James som var iskald forran KBK-keeperen og doblet hjemmelagets ledelse!

"Excellent" var spissens egne beskrivelse av målet sitt, i intervju med Eurosport etter kampen.

IMG_8450
Leke James økte ledelsen til hjemmelaget etter knappe 60 minutter spilt. Foto: TINGH

Hjemmelaget hadde flere sjanser til å øke ledelsen til 3-0, men Mbaye leverte flere store redninger den siste halvtimen. Kampen endte 2-0 og Molde fortsette sin rekke som ubeiseiret på Aker Stadion denne sesongen.

Nå venter Strømsgodset som neste motstander da de gjester Aker Stadion neste søndag! Vi gleder oss til nok en hjemmekamp!