Se hvilken Moldegutt som er tilbake på trening

Etter omlag ett år på utlån er han tilbake og trener med A-laget til Molde Fotballklubb igjen.

– Nå har jeg vært på utlån i Sandefjord, og den avtalen er over. Så nå er jeg tilbake her, i alle fall for en periode, sier Tobias Hammer Svendsen til moldefk.no etter en av treningsøktene denne uka. 

Han er godt fornøyd med perioden på utlån.

– Først og fremst har jeg blitt mye mer voksen. Både på og utenfor banen. Jeg har hatt godt av å komme bort herfra og stå på egne bein, sier 19-åringen fra Molde.

Samtidig er han veldig glad for å være tilbake på Aker Stadion. I fjor høst var han på utlån til Haugesund, og første halvår av 2019 har Sandefjord vært klubben.

– Det er jo selvfølgelig fantastisk å komme tilbake. Etter å ha vært borte ett år har jeg naturligvis savnet byen, alle kompisene mine, klubben her med spillere, fasiliteter og øvrig støtteapparat på stadion her. Det er godt å være tilbake igjen.

– Nå er planen å forsøke å få spilt mest mulig fotball. Jeg er usikker på om det blir her eller om det blir et nytt utlån. Men jeg skal i alle fall trene hardt nå og kose meg hjemme i Molde. Så får tiden vise hva det blir til videre, sier Svendsen.

Fredag kveld spiller Molde borte mot Odd. Tobias har naturligvis sett dem en del i år, ettersom storebror Sander har spilt for Skiens-laget denne sesongen.

– Odd har gjort det bra. Det er en tøff bortekamp i kveld. Odd spiller 4-3-3 og det går fort framover. Jeg tror det kan bli en skikkelig moro kamp å se på! sier Svendsen.

PS: På grunn av tekniske problemer får vi ikke lastet opp video på nettsiden for øyeblikket. Se hele intervjuet på vår Facebook-side.

Annonse fra Eliteserien: