Regionens største kakefest!

Gassknutepunkt Nyhamna fyller 10 år og det markeres i Fanzone før kampen mot Tromsø.

Det er 10 år siden gasseksporten fra Nyhamna startet, og dette skal selvfølgelig feires før søndagens hjemmekamp mot Tromsø. I Fanzone på østsiden av stadion vil ordførerne i regionen dele ut gratis kake og kaffe til alle som kommer innom! Ordfører i Aukra kommune, Bernhard Riksfjord, lover det er nok kake til alle sammen!

Konkurranse og premier

I Fanzone vil det bli satt opp en hinderløype som skal illustrere gassen sin reise fra Ormen Lange til Storbritannia. Her blir det konkurranser og premier, samt at man kan møte spilleren Mattias Mostrøm.


Inviterer alle 10-åringer

Gassknutepunkt Nyhamna er dagens kampsponsor og har invitert alle 10-åringene i Romsdalsregionen på kamp. Er du 10 år og ikke har fått invitasjon eller har glemt å melde deg på, kan du møte ordføreren i din kommune i Fanzone hvor de deler ut gratis kampbilletter.

High ten-aksjon

Det er to klasser som har samarbeidet med å planlegge og arrangere markeringen i anledning kampen; Innovasjon og ledelse fra Romsdal VGS og Medier og kommunikasjon fra Molde VGS.

For å symbolisere at Gassknutepunkt Nyhamna fyller ti år, skal de blant annet ha en High Ten-aksjon. En high ten er en high five, bare med to hender. Bildekonkurransen i denne kampen vil ha inn de beste bildene av high ten, og flere ungdommer vil gå rundt i t-skjorter med high ten-motiv og gi high ten til flere av supporterme som kommer på kamp.  

Aktiviteten på Nyhamna gir store inntekter til statskassen. I tillegg blir mange prosjekt i regionen realisert med støtte fra inntektene som Aukra kommune har fra eiendomsskatten fra Ormen Lange-anlegget.

Bli med å feire at Gassknutepunkt Nyhamna fyller 10 år! Det blir en gedigen kakefest med hinderløype og premier for hele familien. VELKOMMEN! 

Elever fra Molde VGS og Romsdal VGS foran FanZone

NB: Minner også om at det er to kampbilletter for prisen av én denne kampen (unummererte felt). Kjøp billett her. Det blir også salg av supporterutstyr med nyheten MFK-spinner, samt pizza og brus i Fanzone.

Annonse fra Eliteserien: