Poengdeling på Brann Stadion

Det endte målløst i kampen mellom Brann og Molde søndag kveld.

Supersøndag 6. oktober ble avsluttet av storkampen Brann-Molde på Brann Stadion kl. 20.00. Molde ledet tabellen med sine 52 poeng, mens Brann lå på en 7.plass med 34 poeng. 

 

lagoppstilling_brann-mfk
Dette var Moes utvalgte mot Brann. Linde var tilbake i start-troppen etter et langt skadeavbrekk.Kampen starte ganske åpent, der Brann hadde mest ball, men Molde hadde den største sjansen etter 10 minutter md Kristoffer Haugen. Moldes sisteskanse Andreas Linde var tilbake i kveldens tropp, og fikk flere ting å bryne seg på denne omgangen. Først hadde han hodet i veien da Barmen forsøkte seg på en heading på en corner etter 25 minutter. 2 minutter etterpå hadde han en meget god redning på et forsøk fra Koomson. Det var ikke verdens beste omgang med fotball og den forble målløs da dommer blåste av til pause. 
 

36DZOwBLWAg
Linde holdt buret rent i 1.omgang .Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Molde startet med de største sjansene i 2.omgang. Leke James fikk laaaang tid inne i feltet og prøvde seg på en nydelig volley, men skuddet gikk langt over. Etter 54 minutter fikk Kristoffer Haugen nok en kjempesjanse, men skuddet gikk til side for mål. Etter en knapp time spillt kom Brann til kveldens største mulighet på det tidspunktet. Teniste hadde et skudd om gikk i krysstanga og ut! Begge lag fortsatte å presse, men det var ikke flust med sjanser på Brann Stadion. Ingen av lagene klarte å få hull på byllen, og det endte 0-0 og med poengdeling mellom lagene. 

K P
1 Molde 14 30
2 Bodø/Glimt 14 25
3 Lillestrøm 13 24
4 Kristiansund 13 23
Molde ligger dermed fortsatt på topp med en 5 poengs ledelse over Bodø/Glimt som også spillte 0-0 søndag kveld, mot Lillestrøm. Det skal spilles 6 kamper før sesongen er over og Molde har igjen 4 hjemmekamper!Neste kamp
Det blir en liten pause i Eliteserien grunnet landslagskamper mot Spania og Romania, men 20 oktober er det ny kamp på Aker Stadion! Da kommer FK Haugesund på besøk. Skaff deg billetter til oppgjøret her

Annonse fra Eliteserien: