Poengdelig i Sarpsborg

Molde startet sesongen med en tøff bortekamp mot Sarpsborg 08 som endte 1-1.

Søndag 31. mars kl. 18.00 startet endelig Eliteserien 2019 for Molde FK! De dro til Sarpsborg Stadion, vel vitende om at det ville bli hardt å få med seg poeng hjem. Det ble det så absolutt.

Sarpsborg 08 startet kampen desidert best og styrte store deler av 1.omgang. Det var likevel store sjanser til begge lag - blant annet ble Wolff Eikrem spillt gjennom av Knudtzon, men klarte ikke å sette ballen bak keeper Vasyutin.

I 2. omgang fortsatte Sarpsborg og presse og fikk til slutt uttelling. I det 70. minutt plasserte Lindseth ballen til side for Linde og i mål og sendte hjemmelaget i ledelsen. Det så lenge ut til at ledelsen ville stå seg kampen ut.

Sarpsborg 08 spillerene jubler etter at Jonathan Lindseth setter 1-0 for hjemmelaget. Foto: Christoffer Andersen / NTB scanpix

Sarpsborg slapp seg mer og mer bakpå etter scoringen, og Molde kom seg lengre opp i banen. I det 90. minutt ble det blåst for hands på Sarpsborg, og Molde fikk frispark i en farlig posisjon. Ulland Andersen leverte et meget godt frispark som kaptein Wolff Eikrem stusset videre i mål og sørget for utligning på overtid. Det var store protester fra Sarpsborg-spillerne som mente at det aldri skulle vært blåst for hands i situasjonen før målet. Reprisen kunne vise at ballen traff hodet til kaptein Thomassen og ikke hånden.

tdbb0b1f
Eikrem utlignet for Molde etter et flott frispark fra Ulland Andersen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

– Veldig bra å få ett poeng på en dårlig dag, men dette var et lite ran, sa Magnus Wolff Eikrem til Eurosport etter kampen.

Nå venter endelig sesongens første hjemmekamper! Molde møter Stabæk 7. april og Vålerenga 10. april på Aker Stadion.

Sikre deg sesongkort her!Vi gleder oss til Eliteseriefotball på Aker Stadion igjen!