Øystein Neerland ny toppsjef i MFK

Øystein Neerland blir ny administrerende direktør og sportslig leder i Molde Fotballklubb.

Neerland kommer dermed tilbake til stillingen han forlot for tre år siden. I dag er han ansatt som sportssjef i Norsk Toppfotball (NTF), hvor han tidligere også har vært styremedlem.
 
- Øystein var styrets klare førstevalg til å erstatte Ole Erik Stavrum som adm. direktør. Jeg er derfor svært glad for at han har takket ja til tilbudet om å komme tilbake til MFK. Han har bred erfaring både som spiller og leder innen toppfotballen. Vi kunne ikke funnet en bedre kandidat til denne rollen, sier styreleder Leif Arne Langøy i Molde Fotball AS.  
 
Øystein Neerland spilte syv sesonger for MFK i eliteserien på 80- og 90-tallet. Han har vært styremedlem i Molde Fotballklubb i 18 år og vært adm. direktør og sportslig leder i fire år. Han har også vært engasjert som trener i barne- og ungdomsfotballen i Molde.  
 
- Jeg har hatt fine år i IT-bransjen og i NTF etter at jeg sluttet i MFK, men har savnet MFK og miljøet rundt klubben. Da muligheten dukket opp til å komme tilbake var det egentlig et veldig enkelt valg, sier Øystein Neerland.  
 
Det arbeides med å avklare dato for tiltredelse.

 

Molde, 5. januar 2023 

For ytterligere informasjon:
Leif Arne Langøy, styreleder Molde Fotball AS, tlf. 905 25 649
Øystein Neerland, påtroppende adm. direktør, tlf. 911 90 211

Annonse fra Eliteserien: