Overtidstap mot Lillestrøm

Det så lenge ut til å ende med poengdeling på Aker Stadion, men så kom scoringen åtte minutter på overtid.

Det var gjestene som tok ledelsen i sola på Aker Stadion. Innkastet ble stusset videre til Igoh Ogbu, som vant duellen med Moldes Jacob Karlstrøm. 0-1 etter tjue minutter spilt, og slik stod det også til pause.

Scoringen så lenge ut til å bli kampavgjørende, men etter et kraftig press fikk Molde hull på byllen mot slutten av kampen. Magnus Retsius Grødem tok ned ballen fra Brynhildsen på lekkert vis, men avslutningen gikk rett i LSK-blokka og til corner. Emil Breivik svingte inn mot Kristoffer Haugen, som vant duellen og stanget inn utligningen! Likt på Aker Stadion, og nå kunne blåtrøyene jakte seiersmålet!

Like etter scoringen ropte hele Aker Stadion på straffe, da Ola Brynhildsen ble felt av Dragsnes alene med keeper. Dommer Kai Erik Steen valgte imidlertid å holde fløyta nede, til Moldes fortvilelse. I stedet var det Lillestrøm som satte inn seiersmålet åtte minutter på overtid da Samuel Fridjonsson forlenget dødballen fra Gjermund Åsen.

Kristoffer Haugen headet inn 1-1-scoringen, men det ble tap på overtid til slutt. Foto: Marit Hommedal / NTB