Overtidsseier!

Det så lenge ut til at poengene skulle deles mellom MFK og LSK, men serielederen ga seg aldri!

Søndag kveld møttes Molde FK og Lillestrøm SK til kamp på Aker stadion. Det så lenge ut til at MFK skulle gå på en smell mot kanarifuglene, men med en scoring 4 minutter på overtid sikret serielederen seg 3 nye viktige poeng.

Bortelaget opp i ledelse
Hjemmelaget hadde mye ball og styrte store deler av 1.omgangen, men det var gjestene som skulle få den første scoringen. Et frispark går i muren og opp i luften. Hussain og Pedersen kjemper om å få tak i ballen, men den går via spillerne og ned til Ødemarksbakken som banket ballen i mål! Men dommeren har allerede blåst straffe, men de fleste var usikre på hvorfor. Både Hussain og Pedersen lå ned med skade lenge, og Hussain måtte spille resten av kampen med bandasje rundt hodet. Men LSK fikk tildelt straffesparket og det satte Krogstad i mål og gjestene gikk til pause med 0-1.

zkVVArkZp2E
Lillestrøms Fredrik Krogstad scorer på straffe mot keeper Moldes keeper Alex Craninx. Moldes møter Lillestrøm hjemme på Aker Stadion søndag.Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Snuopperasjonen
Molde presset og presset utligning, men det så lenge ut til at hjemmelaget ikke ville klare å få hull på byllen. Men i det 63. minutt kom Etzaz Hussain seg til skuddposisjon, fyrte av et skudd som Maric måtte gi retur på. Der var Leke James stor og sterk som kjempet til seg ballen og utlignet for hjemmelaget!

MmHm00x-3o4
Leke James utligner for Molde! Foto: NTB scanpix

Det ble dermed noen lange sluttminutt hvor MFK fortsatte å jakte seiersmålet. Rosenborg hadde spillt uavgjort mot Brann kvelden før, så en seier ville gi en viktig økning av poengledelse over trøderklubben. Men 3 minutter på overtid så det fortsatt mørkt ut, og når Eirik Hestads avsutning sneiet stolpen og ut tenkte de fleste at det ble med 1 poeng. MEN! Molde fortsatte å presse og presse, og 4 minutter på overtid sendte Haugen av et skudd som gikk via en LSK-forsvarer og i mål! Aker Stadion eksploderte da tabell-eneren sikret nok en seier i Molde. For en fantastisk avslutning på en ellers tung kamp!