Ohi-hat trick i dramatisk nimålsthriller!

Seks scoringer etter en halvtime, åtte etter en time og ni ved full tid! For en kamp vi fikk på Aker Stadion!

Vi fikk en ellevill nimålsthriller mot Haugesund på Aker Stadion! Eliteseriens toppscorer Ohi Omoijuanfo (27) sto for tre av dem – og bidro dermed sterkt til at Molde seiret i den dramatiske målfesten.

Blåtrøyene fikk en pangstart på kampen da Ohi satte 1-0 et lekkert Molde-angrep. Eirik Hestad til Magnus Wolff Eikrem og ut til Ohi som var helt ledig. Like etter svarte Haugesund med Niklas Sandberg som satte ballen kontrollert i hjørnet fra 16 meters hold. Vi var ikke ferdige enda! To minutter senere scoret Ohi sitt andre for kvelden – hans 17. denne sesongen. Nøyaktig samme oppskrift som tidligere: Ohi til Wolff Eikrem, som med en kamuflert pasning fant Ohi. Da tenkte man at det ville roe seg litt.

Neida, kampen fortsatte i samme spor!

Ibrahima Wadji stanget inn 2-2 etter et presist innlegg fra Thore Pedersen, og bare ti minutter senere var bortelaget i føringen. Alexander Stølås banket inn 2-3, et drømmetreff fra venstrebacken. Like etter sørget Eirik Hestad for utligningen og den sjette scoringen før halvtimen!

Slik stod det også til pause - en heseblesende første omgang i finværet på Aker Stadion!

Ohi Omoijuanfo feirer 2-1 målet. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Spenningen fortsatte etter hvilen for etter bare fire minutter spilt, satte Ohi hat-tricket! En nydelig detalj av Hestad som hoppet over innlegget til Knudtzon. I feltet stod selvfølgelig Omoijuanfo som sørget for sitt 18. seriemål for sesongen.

Ti minutter senere var det tid for Magnus-magi! Bursdagsbarnet curlet inn et nydelig frispark, og stillingen var nå 5-3! Kampbildet roet seg litt nå, men mot slutten ble det full spenning igjen da innbytter Alioune Ndour banket inn reduseringen.

Molde klarte til slutt å holde unna, og dermed resulterte nimålsthrilleren med moldensernes niende strake seier mot Haugesund.

Litt Magnus-magi på den store dagen! Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB