Ohi fikk MOT-Prisen 2020!

– Jeg prøver bare å være meg selv, og behandle alle slik jeg selv vil bli behandlet!

Etter torsdagens trening fikk vi besøk av på Ingrid Ness Rolland fra MOT. Hun hadde en overraskelse til vår nye nummer 9, Ohi Omoijuanfo! 

Prisen som skulle deles ut var stemt frem av spillere i OBOS-ligaen og Eliteserien, og beskrives slik:

– MOT-prisen går til en spiller som er bevisst sin rolle som forbilde for barn og unge, bryr seg om medspillerne sine og viser respekt for både dommer og motspillere. Vi vet at rollemodelleffekten er så enorm, og derfor er det utrolig viktig å løfte frem gode rollemodeller som vi gjør med MOT-prisen, sier Ingrid Ness Rolland til mot.no.

Ohi Omoijuanfo var en av de nominerte og beskrives slik:

«Ohi er et menneske med et stort hjerte, utviser fair play, er en aktiv stemme mot ufin oppførsel, han har MOT til å si ifra og står på det han mener er urettferdighet. Positivitet, latter og smil til dem han møter, uansett om det er ansatte i klubben eller supportere og andre mennesker han møter på sin vei.»

Se videoen her:


– Jeg prøver bare å være meg selv, og behandle alle slik jeg selv vil bli behandlet, sa Ohi.

Kaptein Magnus Wolff Eikrem ville også skryte av superspissen!

– Jeg møtte Ohi for første gang da han var 14-15 år. Han har utviklet seg som person siden den gang, for å si det mildt. Du har blitt voksen. Du er et stort forbilde for mange rundt oss, og har blitt en leder i gruppa her. Det er utrolig fortjent at du vinner den prisen, sa Eikrem.

Vi gratulerer Ohi Omoijuanfo med MOT-Prisen 2020!

Annonse fra Eliteserien: