Ny viktig seier på Aker Stadion!

Molde leverte en solid seier mot Ranheim. Målene er som tatt ut av læreboka, sa Erling Moe!

K P
1 Bodø/Glimt 4 10
2 Molde 5 10
3 Brann 5 10
4 Rosenborg 4 9

Molde FK og Ranheim møttes 16. juni på Aker stadion i runde 11 av Eliteserien. Hjemmelaget ledet tabellen med sine 22 poeng, sammen med Odd som har noen kamper mindre spilt. Ranheim har ikke hatt samme poengfangst så langt i sesongen og lå på en 9. plass med 13 poeng.

Her er laget som møtte Ranheim

Solid Kamp

Molde tok god kontroll over kampen i første omgang, men kom ikke helt til de store sjansene. Til slutt tok en av Eliteseriens beste spillere ansvar. Etter et drøyt kvarter fikk Magnus Wolff Eikrem ballen utenfor 16-meter og bredsidet den inn bak Ranheim-keeperen. Dette var Moldeguttens 7. mål denne sesongen. Hjemmelaget gikk til pause med 1-0-ledelsen. I 2.omgang fortsatte de å dominere og etter 65 minutter spilt økte de ledelsen. Igjen var Eikrem sentral da han sendte en nydelig stikker gjennom til Christoffer Remmer som sendte ballen videre inn i feltet. Der var Erling Knudtzon og økte ledelsen til 2-0.

20190616-20190616-IMGL0544
Erling Knudtzon økte ledelsen til 2-0! Foto: PT Nilsen

Ranheim presset en redusering og var nærme like før slutt, men Alexandro Craninx leverte en god redning og sørget for en ny "clean sheet" på Aker Stadion. Molde har bare sluppet inn 2 mål på 6 kamper på hjemmebane. Resultatet 2-0 stod seg kampen ut og dette ble de blåkledde sin 6. seier hjemme.

Kommende kamper

Vi er endelig i gang igjen med kamper etter en liten pause med landslagsfotball. Nå kommer kampene på rekke og rad!

Onsdag 19. juni møter vi Aalesund på Color Line stadion i 3. runde av cupen! Her kan du kjøpe billetter til derbyet.

Til helgen møter vi Strømsgodset borte. Her kan du skaffe deg billetter.