Ny seier på Aker stadion

Molde tok 3 nye poeng på Aker Stadion da de seiret 1-0 mot Mjøndalen

Søndag 12. mai  gjestet Mjøndalen Aker Stadion i runde 7 av Eliteserien 2019.
Molde FK ledet serien med sine 16 poeng, mens Mjøndalenlå på en 7. plass med 8 poeng, med en kamp mindre. Med seieren over Mjøndalen leder MFK fortsatt tabellen med 19 poeng på 8 kamper.

Her er laget som møtte Mjøndalen. Artwork: TINGH

Molde dominerte i store deler av kampen, men slet med å sette sjansene. Mjøndalen spillte smart og var også farlige forran mål. 2 minutter ut i 2. omgang fikk Molde straffe. Ohi sendte dessverre ballen langt over mål og stillingen forble 0-0.

Etter en drøy time var det klart for festfotball fra to av forsvarsspillerne til MFK. Ruben Gabrielsen sendte en glimrende ball inn i feltet til Kristoffer Haraldseid. Høyrebacken oppførte seg som en toppspiss - tok ballen rolig ned og satte den kontrollert bak den utlånte molde-keeperen Mathias Ranmark.

tdc0f792
Kristoffer Haraldseid ble matchvinner etter sin scoring i det 61. minutt. Foto: NTB scanpix

Mjøndalen fortsatte å presse utligning, men Moldelaget stod i mot og kampen endte 1-0 til blåtrøyene. MFK beholdte serieledelsen og står nå med 19 poeng på 8 kamper.

Molde_Mjøndalen_Etter kamp

"Det er lett å være god offensivt her i Molde, og på sånne dager kan løp bakfra være nøkkelen", sier Kristoffer Haraldseid som ble matchvinner etter en flott scoring i kveld.

Vi måtte være tålmodig i dag når vi ikke fikk hull på byllen tidlig, sier Erling Moe etter 1-0 seieren over Mjøndalen i kveld.

Vi mala på og får jobbet oss inn i 2. omgang, sier midtbanespilleren Fredrik Aursnes.

"Det var en sliteseier. En seig match!" Det sa Fredrik Sjølstad etter sin andre kamp fra start for MFK.

Nå venter norsk fotballs festdag 16. mai, hvor Molde FK møter Kristiansund på bortebane! Neste hjemmekamp kommer bare noen få dager etterpå, når Viking gjester Aker Stadion mandag 20. mai kl. 19!