Solid derby-seier i første serierunde!

Molde seilte inn til sin første seier for sesongen.

Molde åpnet bra og kunne allerede gått opp i føringen etter ti minutter spilt. Etter flere gode angrep, ble Birk Risa felt på kanten av bortelagets 16-meter. Kai Erik Steen nølte ikke med å blåse i fløyta og hjemmelaget hadde dermed muligheten til å gå opp i ledelsen. Men fra krittmerket traff ikke Ohi Omoijuanfo helt rett og ballen gikk over på tribuna.

Til tross for straffebommen, fortsatte Molde i samme tempo! Få minutter senere var Ulland Andersen kjempenære da han fyrte av et frispark mot krysset. Forsøket var godt, men McDermott var med på noterte og fikk slått ut skuddet til corner. Samme mann fikk en ny mulighet like etter og denne gangen satte scoringen! Blåtrøyene vartet opp med fantastisk fotball da de broderte seg gjennom KBK-forsvaret på nydelig vis. Først forarbeidet til Knudtzon, så flikken til Hestad, deretter pasningen til Aursnes. Ulland Andersen fikk æren av å avslutte et nydelig angrep med en kanonkule!

Etter en halvtime spilt doblet hjemmelaget med Ola Brynhildsen og igjen var Aursnes servitør. Molde-vingen curlet ballen i lengste fra hjørnet av 16-meteren, vakkert! Flere mål ble det ikke før pause, og dermed stod det fortsatt 2-0!

NTB_24mqelOLqcc
Moldes Eirik Ulland Andersen feirer 1-0! Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Etter hvilen fortsatte Molde i samme tempo, men effektiviteten var der ikke helt! Verken Hestad, Ohi eller Bjørnbak klarte å sette sine sjanser, og da ble det mer spennende enn det trengte å bli. I motsatt ende var Kristiansund giftige ved et par anledninger, men det ville seg ikke for de heller. Super-Linde var enorm som vanlig, og da kunne hjemmelaget ro i land seieren på godt vis.

I dag også var vi vitne til en sprudlende Fofana som gjorde ting på mesterlig vis. Fantastisk spiller! Nå handler det om å se fremover for på torsdag er det duket for et tøft slag i nord. Vi møter nyopprykkede Tromsø kl. 18.00, så det er bare å henge med!