Molde videre til 3. runde

MFK leverte en solid kamp i Beograd og er videre til neste runde av kvalifiseringen til Europa League. Stillingen ble 1-3.

Det ble en drømmeåpning for bortelaget da Ohi dro seg inn i banen og fyrte av et skudd som gikk via en cukaricki-forsvarer og i mål. Det viktige bortemålet var satt og Molde fikk dermed en viktig fordel ettersom det første oppgjøret endte mpålløst på Aker Stadion.

Molde fortsatte å styre kampen og var det klart beste laget. Før pause sendte Kristoffer Haugen inn et innlegg i boksen. Ballen gikk inn i en Cukaricki-forsvarer og ut til kveldens kaptein Magnus Eikrem. Moldegutten var selvsagt sikker som banken og dunket inn ballen i mål. Stillingen 0-2 holdt seg til pause.

2.omgang ble mye mer åpen enn den første. Cukaricki hadde fortsatt et lite håp og fortsatte å jage en redusering, men  det var Molde som scorte omgangens første. Erling Knudtzon ble spillt gjennom på venstre flanke. Fra veldig kloss hold leverte han en flott scoring. 0-3 etter 77 minutter. Cukaricki fikk et trøstemål etter at kajevic ble spillt gjennom foran mål og satte vertenes eneste scoring og stillingen var nå 1-3.

Molde vinner kampen og neste hinder blir enten et gresk eller kyprotisk lag. Hvem vår neste motstander blir får vi vite i morgen når AEL Limassol møter Aris Thessaloniki.