Snudde kampen på to minutter!

Molde vant 2-1 mot Stjørdals-Blink i finværet på Aker Stadion.

Det var en spennende åpning på kampen med sjanser til begge lag. Allerede etter to minutter spilt var spisstalentet David Datro Fofana gjennom fra bortelagets hjørnespark. Han fikk med seg Emil Brevik på overlappen, men avleveringen ble for upresis. Deretter var det Stjørdals-Blink sin tur med Runar Hauge. Han spilte over til Bransdal, men Bjørnbak fikk klarert.

Ti minutter inn i kampen fikk Ulland Andersen ballen utenfor bortelagets 16-meter. I kjent Ulland-stil fyrte han løs via en Blink-forsvarer. Keeper Sandberg var våken og vartet opp med en kjemperedning som endte i hjørnespark. Like etter var det farlig i motsatt ende igjen, men der var Oliver Petersen på jobb og reddet skuddet til Bransdal på mesterlig vis.

Kampen fortsatte i samme bilde. Det var nok av sjanser til begge lag, men de slet med å få uttelling. Men rett før en halvtime spilt i finværet på Aker Stadion, fikk Stjørdals-Blink straffe etter rot i Molde-forsvaret. Fra krittmerket var Hauge sikker og satte inn 0-1.

Slik så det også ut som det kom til å stå til pause, men på få minutter fikk Molde to kjappe scoringer. Først var det Eirik Hestad som plasserte ballen knallhardt i nærmeste. Deretter kom plutselig Etzaz Hussain alene med Sandberg. Midtbanespilleren banket inn 2-1 og kampen var dermed snudd.

NTB_iEkjXH0xxCc
Stjørdals-Blinks Aleksander Foosnæs (tv) og David Fofana i duell. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Etter hvilen roet kampbildet seg litt. Begge lag gjorde flere bytter, men det ble til slutt ingen flere scoringer. Molde kunne dermed juble for seier i det som ble den første kampen siden Europa-kampen mot Granada.

Neste treningskamp for de blåkledde er Kristiansund borte fredag 23. april. Etter det har de igjen to hjemmekamper før seriestart, først Sogndal onsdag 18. april, så Lillestrøm søndag 2. mai.