Molde slo tilbake mot Sandefjord!

Molde vant 3-1 da Sandefjord gjestet Aker Stadion!

Mye temperatur rundt Molde i det siste - nå kunne de slå tilbake! Blåtrøyene fikk en pangstart på kampen da Ola Brynhildsen sendte gjennom Magnus Wolff Eikrem. Kapteinen banket ballen hardt inn foran, og da var Storevik sjanseløs. Kula gikk via keeper og inn. 1-0 til Molde!

Hjemmelaget fortsatte å skape, og få minutter etter fikk de nummer to! Sheriff Sinyan var enorm i forarbeidet og spilte til Eikrem, som sendte den videre til Brynhildsen. Vingen curlet deretter ballen i krysset - lekkert!

Meget gode tendenser på Aker Stadion og etter drøye halvtimen stod det 3-0! Fint samspill av dagens stopperpar, og Sheriff Sinyan fikk æren av å sette inn dagens tredje. Strålende avslutning!

Moldes Sheriff Sinyan (midten) feirer 3-0 sammen med Birk Risa (tv) og Ohi Omoijuanfo. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
– Jeg vil ha mer, sa Erling Moe etter de første 45 minuttene - men Molde dominerte ikke på samme måte i 2. omgang. Sandefjord fikk reduseringen på slutten da Erik Brenden snek seg inn på bakre.

Det ble seier og tre viktige poeng før landslagspausen! Neste kamp er Rosenborg hjemme, søndag 21. november kl. 19.00! Billetter sikrer du deg HER!