Molde seiret i åpningsfesten!

Blåtrøyene kronet gjenåpningsfesten med tre mål og tre poeng mot Tromsø.

Molde fikk en solid åpning på kampen og kunne gått opp i føringen allerede etter ett par minutter spilt. Ohi Omoijuanfo raget høyest og fikk headet mot mål. Forsøket var godt, men den ble til slutt blokkert. Like etter var samme mann på farten igjen! Toppscoreren fikk ballen servert av Emil Breivik, men en mesterlig takling fra Øyvann gjorde at det fortsatt stod 0-0 på Aker Stadion.

Hjemmelaget fortsatte å kjøre kampen, og etter halvtimen spilt fikk Ola Brynhildsen to store muligheter. Først fikk han avslutte fra åtte meters hold, men den ble litt for svak. Like etter hamret han ballen i tverrliggeren. Nesten!

Etter drøye halvtimen spilt kom endelig scoringen! Ohi Omoijuanfo danset seg forbi Tromsø-spillerne, før han la inn til Brynhildsen. Molde-vingen fikk ikke ordentlig trøkk på avslutningen og ballen trillet videre! MÅÅL! Kristoffer Haugen sklei inn sitt sjette for sesongen!

Kristoffer Haugen setter 1-0 forbi keeper Jacob Karlstrøm. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Etter hvilen fortsatte Molde i samme spor! Breivik sendte gjennom Ohi som kom helt alene med keeper. Spissen siktet mot lengste, men måtte se seg stoppet av Gundersen som vartet opp med en nydelig sklitakling.

En ny scoring lå i lufta, og med tjue minutter igjen fikk gjestene to kjempemuligheter. Mikkelsen fikk et godt treff, men der var dagens kaptein Martin Bjørnbak våken! Stoppergiganten stod for en viktig blokkering, og Molde slapp med skrekken. Like etter var Tromsø nære igjen, men headingen til Jenssen gikk like utenfor.

Så kom scoringen i motsatt banehalvdel! Ola Brynhildsen broderte seg forbi TIL-spillerne og fyrte løs! MÅÅÅL! Vingen fikk endelig sin fortjente scoring og Molde ledet med to. Få minutter senere stanget Bjørnbak spikeren i kista! Molde vant dermed 3-0 i finværet på Aker Stadion!

Martin Bjørnbak stanger inn 3-0 i sluttminuttene. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB