Ohi senket Rosenborg!

Det ble et spennende oppgjør da Ohi Omoijuanfo sikret seieren mot Rosenborg på Aker Stadion. Molde har dermed vunnet hjemme mot Rosenborg for tredje året på rad.

Etter borteseieren mot Aalesund, var neste hinder Rosenborg. Det ble et tøft oppgjør som endte 1-0 til Molde. Dermed fikk hjemmelaget med seg alle poengene.

Jevn førsteomgang

Rosenborg hadde helt klart lyst til å vise seg fra en bedre side etter å ha gått målløs av banen mot Kristiansund. Likevel var det Molde som åpnet best. De presset Rosenborg lave og skapte flere halvsjanser, men uten resultat.

Bortelaget tok gradvis initiativet i kampen og hadde ett par gode muligheter ved Zachariassen og Adegbenro. Førstnevnte fikk muligheten på hodet, men ble stoppet av Linde. Samuel fikk også testet keeper ved en markkryper rett utenfor 16-meteren, men uten lykke.

Molde hadde likevel den største sjansen for omgangen. I det 42. minutt måtte keeper Hansen gi en corner fra frisparket til Ulland Andersen. Eikrem legger ballen til rette og slår den inn på bakre stolpe. Ohi står helt alene, men header ballen like utenfor. Dermed står det målløst til pause.

Perfekt start på andreomgangen

Molde går rett i strupen på Rosenborg etter pausen. Etter bare to minutter kommer det avgjørende målet. Eikrem slår inn en ny corner som bortelaget ikke får klarert. Ballen havner til slutt hos Ohi Omoijuanfo som setter ballen enkelt i nettet. Dermed står det 1-0, en fantastisk åpning på omgangen for Molde.

Videre styrte Molde kampen og skapte flere gode muligheter. Først blir målscoreren spilt gjennom av Magnus Wolff Eikrem, bare minutter etter målet. Men med mann i rygg klarer ikke Ohi å sette ballen mellom stengene. Innbytter Brynhildsen får også en drømmemulighet, nok en gang servert av Eikrem. Nysigneringen får servert en gjennombruddspasning og kommer til avslutning med hode. Stupheadingen reddes av keeper Hansen, men så spretter ballen inn i Brynhildsen og tilbake i stolpen igjen. Utrolig nok står det ikke 2-0!

Selv om Molde styrte store deler av omgangen, kom Rosenborg til flere muligheter mot slutten av kampen. Bortelaget kombinerte godt på venstresiden og var nære da Meling la inn mot Islamovic. Skliende inn kommer Bjørnbak og får klarert.

Det endte til slutt med Molde-seier som tok mer kontroll etter trykket fra Rosenborg. Dermed vant hjemmelaget sin andre strake og ligger hele fem poeng forran erkerivalen.