Ett steg nærmere sølvet!

Molde kontrollerte inn alle poengene etter å ha vunnet 3-1 mot Haugesund på Aker Stadion.

Det var en forrykende start på Aker Stadion! Allerede etter sju minutter spilt kom den første scoringen og dette var virkelig en kanonkule! Angrepet startet med Fredrik Aursnes og Eirik Hestad som kombinerte fint på høyresiden. Sistnevnte spilte inn mot Eikrem, som hoppet over ballen. Der kom Ola Brynhildsen som la den videre til Etzaz Hussain. Moldes nummer 16 banket kula i nettet bak en sjanseløs Sandvik. 1-0! Bare minutter senere var det Haugesund sin tur. Peter Therkildsen fyrte av på halvvolley, via Gregersen, og i mål.

Det tok ikke lang tid før Molde svarte igjen! Kun minuttet etter var blåtrøyene frempå igjen. Venstreback Birk Risa kom seg fri på kanten og spilte ballen videre til Wolff Eikrem. Kapteinen la den inn til Brynhildsen som satte ballen i mål!

Flere mål ble det ikke i løpet av de første 45 og det stod dermed 2-1 til hjemmelaget.

NTB_ajDIpjY94hg
Moldes Ola Brynhildsen feirer 2-1. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Etter hvilen fortsatte Molde å jakte 3-1, noe de lyktes raskt med! Omgangen var bare ett par minutter gammel da Eikrem slo corneren knallhardt inn mot mål. Foran Haugesund-buret prøvde Ammitzbøll å klarere, men i stedet var han uheldig og satte ballen i eget nett.

Hjemmelaget hadde kontrollen resten av kampen og tok dermed med seg tre nye poeng. De ligger nå på 53 poeng og har festet et solid grep om sølvet, særlig når Rosenborg gikk på en kjempesmell mot seriemesteren. Nå venter et tøff kampprogram med Europa League og Dundalk neste torsdag, etterfulgt av Aalesund på søndag.