MOLDE FK PERMITTERER

Molde FK står sammen med samfunnet i en krevende tid.

MOLDE FK PERMITTERER

Molde FK står sammen med samfunnet i en krevende tid.   

Klubbledelsen har hatt drøftingsmøter med leder for fagforeninga, HMS-ansvarlige onsdag og torsdag denne uken i forhold til alle ansatte i Molde Fotball AS og Molde Fotballklubb.  Ansatte har i dag fredag 20. mars mottatt varsel om permittering og det er full enighet om at dette er «medisinen» som må til for at vi skal komme oss gjennom denne vanskelige perioden.

Situasjonen med COVID-19 har ført til en midlertidig driftsstans som ligger utenfor klubbens kontroll.  Helsedirektoretat har besluttet forbud mot alle idrettsarrangementer og organisert idrettsaktivitet   på ubestemt tid.  Norges Fotballforbund har vedtatt at all breddeaktivitet stoppes ut april (tidligst)

Norsk Toppfotball vedtatt at all organisert toppfotballaktivitet utgår frem til 31. mars (minimum) og at treningskamper tidligst kan starte 15. april.  Norsk Toppfotball og Norges Fotballforbund har bestemt at Eliteserien tidligst kan starte første helg i mai.

- Det er en tung tid for Molde FK og hele samfunnet.  Vi opplever en stor usikkerhet i dagens situasjon og hele drifts- og inntektsgrunnlaget for Molde Fotballklubb og Molde Fotball AS er satt på vent i ubestemt tid fremover.  Molde Fotballklubb og Molde Fotball AS stanser derfor alle investeringer fra dags dato og reduserer driften ned til et minimumsnivå for å spare kostnader. Videre er det besluttet at spillergruppa og støtteapparatet rundt A-laget ikke skal permitteres i denne omgang.  Vi forholder oss til at seriestarten starter første helga i mai og at treningskamper tidligst kan starte opp 15. april.  Dessverre så må vi permittere helt eller delvis de ansatte i Molde Fotball AS og Molde Fotballklubb.  Det vil selvsagt være en vurdering av permitteringsgrad for hver enkelt ansatt i forhold til funksjoner og driften som skal opprettholdes i permisjonsperioden sier adm. dir. Ole Erik Stavrum.  

Molde FK vil fortsatt være tilgjengelig på telefon 71 20 25 00 og email [email protected] 

Vi vil informere fortløpende på vår hjemmeside www.moldefk.no

 

For media:

Adm. direktør Ole Erik Stavrum mobil.nr. 90 75 64 12

Annonse fra Eliteserien: