Molde FK og SBM forlenger samarbeidet

Sparebanken Møre forlenger sitt samarbeid med MFK, og fortsetter som generalsponsor for klubben i tre nye år.

Sparebanken Møre har vært generalsponsor for Molde Fotballklubb siden 2003. Begge parter er svært fornøyde med at et godt samarbeid gjennom 13 år nå forlenges. Den nye avtalen løper ut året 2019.
 
Felles interesser
Banksjef i Sparebanken Møre, Kolbjørn Heggdal, forteller at samarbeidet både er viktig og naturlig for banken. Fotball er en stor idrett i fylket, og det er viktig for Sparebanken Møre å fremme både topp- og breddeidrett. Sparebanken Møre bidrar også gjennom avtalen til å opprettholde utvikling av yngre spillere gjennom satsingen på talentutvikling.
 
- Som den største bank i fylket vårt, har vi en klar strategi om å være en aktiv og engasjert bidragsyter til det samfunnet vi er en del av. Vi opplever Molde FK som en svært god ambassadør, og vi vet av erfaring at vi har mange fellesinteresser med klubben. Vi er begge lokalt forankret, har lang historie og høye ambisjoner – og vi har en sterk merkevare. Ikke minst utviser både klubben og vi et sterkt samfunnsengasjement, dette ønsker vi å bygge videre på, sier Heggdal. 
 
Som generalsponsor vil Sparebanken Møre være markert i all profilering som er tilknyttet klubben, med blant annet brystreklame på draktene og reklame på Aker stadion.
 
SBM forlenger
SBM forlenger
Lokal forankring
Sparebanken Møre har vært hovedsamarbeidspartner for klubbene Molde, Aalesund og Hødd gjennom en årrekke. I årenes løp har bankens logo vært sentral i både cupgull, seriemesterskap og en rekke deltakelser i Europa League. Sparebanken Møre er stolt over å ha vært en del av den sportslige suksessen de siste årene. For Sparebanken Møre har det vært viktig å støtte klubbene i både opp- og nedgangstider.
 
Molde FK har i tett samspill med publikum, gode samarbeidspartnere, eiere og frivillige oppnådd mye gjennom mange år.  Lokal forankring har vært en viktig bærebjelke for at klubben har oppnådd de resultater man har gjort, samtidig som klubben har utviklet seg til å bli en betydelig regional og nasjonal merkevare. Molde FK er veldig tilfreds med å ha en sterk lokal samarbeidspartner som Sparebanken Møre med videre som klubbens generalsponsor, og ser fremover med store ambisjoner for å lykkes videre sammen, sier markedsdirektør, Oddvar Talset i Molde FK.  
 
 
Annonse fra Eliteserien: