Svensk motstand i Europa-kvalifiseringen!

Molde skal i aksjon mot Elfsborg!

Molde mot Elfsborg! Norge mot Sverige!

Med andreplass i fjorårets utgave av Eliteserien, gikk Molde rett til andre runde i kvalifiseringen til Europa Conference League. Der skal de møte Elfsborg som også gikk direkte videre.

Kampene spilles 21. og 28. juli. Molde åpner med hjemmekamp i jazzuka. Returkampen spilles på Borås Arena, som ikke ligger langt unna Göteborg.

Billettinformasjon og klokkeslett på kampene kommer!

Elfsborg er gamleklubben til Stian Rode Gregersen, som var utlånt der i 2019-sesongen. I fjor endte de på fjerdeplass i Allsvenskan, mens i år ligger de foreløpig tre plasser bak. Sønn av tidligere Molde-spiller Eidur Gudjohnsen, Sveinn Aron Gudjohnsen, spiller for svenskene. Det samme gjør den tidligere norske OBOS-kometen, Oscar Aga.

Dersom det blir avansement, spilles tredje kvalifiseringsrunde 4. og 11. august. Ved nytt avansement, vil siste hinder være i playoffet, 18. og 25. august. Dersom Molde vinner den også, vil de gå videre til gruppespillet som starter i september.

I fjor deltok MFK i samme turnering. De slo Servette i den andre kvalifiseringsrunden i fjor (3–2 sammenlagt), men tapte etter straffesparkkonkurranse mot tyrkiske Trabzonspor i tredje runde. I playoff ventet seinere turneringsvinner Roma.

Heia Molde!

Annonse fra Eliteserien: