Ny solid førsteomgang, men Arsenal ble for sterke til slutt

Som på Emirates åpnet Molde kampen meget solid, men de måtte til slutt se seg slått av Arsenal med tre mål.

Det var en meget spennende første omgang på Aker Stadion. De første store sjansene kom etter kvarteret spilt. Arsenals stjernegalleri hadde gode kombinasjoner mellom seg, og til slutt endte ballen opp hos Reiss Nelson. Ungutten fikk avsluttet, men Molde Andreas Linde vartet opp med en god redning.

Deretter var det hjemmelaget sin tur og denne sjansen var gigantisk! Kaptein Magnus Wolff Eikrem spilte gjennom Hestad som banket ballen inn foran mål. På bakre stolpe kom Sinyan i full fart og kunne sette ballen på åpen kasse. Stopperen prøvde å skli inn ballen, men traff ikke ordentlig.

Etter halvtimen spilt på Aker Stadion var det mer Molde! Risa kom rundt på venstresiden og fikk slått inn. Nydelig innlegg fra backen, og et perfekt løp fra Aursnes, men avslutningen satt ikke. Like etter ropte Molde på straffe da ballen gikk i hånda på David Luiz, men dommeren vinket spillet videre.

Flere mål ble det ikke og det stod dermed målløst til pause.

NTB_pE51fjMlEmI
Arsenals Eddie Nketiah (tv) og Sheriff Sinyan i aksjon. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

I de første minuttene av andre omgang var det fullstendig enveiskjøring i feil retning. Først var det Nicolas Pépé som klemte til fra skrått hold og to minutter var samme mann på farten. Arsenals dyreste signering slo et perfekt innlegg mot Nelson som satte ballen i nettet. Dermed stod det 0-2 på Aker Stadion. Innbytter Balogun fastsatte sluttresultatet til 0-3 rett før slutt, og da var det hele over.

Arsenal tar med seg alle tre poengene og ligger øverst i gruppa med fire av fire seire. Molde står fortsatt på seks poeng, men har igjen en kamp mot både Dundalk og Rapid Wien.