MFK til NM-finalen 2023

Etter dagens seier mot Kjelsås på Grefsen Stadion, er det klart at Molde igjen skal spille cupfinale! Årets NM-finale spilles på Ullevaal Stadion lørdag 9. desember.

Hvem vi møter avgjøres i semifinalen mellom Vålerenga og Bodø/Glimt i Oslo torsdag 28. september. Uansett motstander gleder vi oss stort til en cupfinalehelg i Oslo sammen med våre supportere og samarbeidspartnere!

Av erfaring vet vi at mange allerede sitter med ulike spørsmål og ønsker i forbindelse med cupfinalen. Vi skal nå bruke litt tid på å sy sammen et opplegg for cupfinalehelgen. Vi vil komme med informasjon omkring billetter og arrangement om ca. to uker.

NB! Vi har ikke mulighet til å besvare henvendelser om cupfinalen før vi er klare til å komme ut med felles informasjon i midten av oktober.

I denne perioden skal vi også arrangere tre viktige hjemmekamper, mot Viking 1. oktober, Bayer 04 Leverkusen 5. oktober og Bodø/Glimt 8. oktober.

Men vi kan informere om at vi som vanlig vil prioritere sesongkortinnehavere på Aker Stadion når vi tildeler billetter til cupfinalen.

Når informasjon er klar vil den bli delt på vår hjemmeside www.moldefk.no og i våre plattformer på sosiale medier.

Heia Molde!

Annonse fra Eliteserien: