Ny seier i sesongoppkjøringen

En sterk 2.omgang sørget for 2-0, og Molde er fortsatter rekken med seire i oppkjøringen til Eliteserien 2020.

Fredag ettermiddag møttes Molde og Lillestrøm på Aker Stadion. Dette var Moldes 7. treningskamp så langt i år, og den siste før Molde skal på et nytt treningsopphold til Marbella neste uke.

Lagoppstilling - LSK
Her er Moes utvalgte til treningskampen mot Lillestrøm. Artwork: Tingh

1.omgang var veldig jevnspilt og ingen av lagene klarte å få hull på byllen. Lillestrøm kom til flere store sjanser, men det forble målløst når lagene gikk inn til pause. Etzaz Hussain måtte ut med skade etter halvspilt omgang. Ellingsen kom inn som erstatter.

Det ble gjort flere endringer før omgang nr. 2. Kristoffer Haraldseid, John Kitolano, Stian Gregersen og Erling Knudtzon gikk ut. Inn kom Eirik Ulland Andersen, Martin Ove Roseth, Marcus Holmgren Pedersen og Kristoffer Haugen.

2.omgang skulle derimot by på flere mål, og Molde tok mye mer kontroll over kampen. Dagens kaptein Fredrik Aursnes spilte gjennom Tobias Christensen som vakkert sendte blåtrøyene opp i ledelse etter 49 minutter spilt. 2 minutter etterpå ble Kristoffer Haugen felt og tildelt et straffespark. Moldes topscorer fra fjorårets sesong, Leke James, økte ledelsen til 2-0. Molde kom til flere store sjanser, men resultatet 2-0 stod seg kampen ut. Magnus Eikrem og Martin Bjørnbak fikk spilletid de siste 15 minuttene.

MFK LSK resultat 2-0
Dermed er Molde fortsatt ubeseiret i samtlige treningskamper så langt i sesongoppkjøringen. Nå drar laget på et treningsopphold til Marbella. Avreise på onsdag. Mer info om treningskamper under oppholdet kommer.