Matchday!

Vi teller timer til kveldens storkamp!

Kl. 19.00 i kveld sparkes 3. runde av CL-kvalifiseringen i gang! Molde FK møter de Azerbajanske mesterne, FK Qarabağ Ağdam i den avgjørende kampen før eventuell playoff. Kampen spilles på nøytral grunn, på grunn av karanteneregler. Det blir dermed "bortekamp" for begge lag når kampen spilles på i Larnaka på Kypros. 

Gutten hadde kveldstrening på AEK Arena tirsdag kveld. Foto: Per Lianes

Molde har beseiret KuPS og Celje for å komme seg til 3. runde, mens Qarabag vant sine kamper mot Sileks og Sheriff. 

Vinneren av kveldens oppgjør møter enten Dinamo Zagreb eller Ferencváros i playoffkampen til Champions League. Taperen går inn i playoff til Europa League. 

NTB_o0WO0KsYUTo
Qarabag spilte blant annet mot Chelsea og Hazard i CL-gruppespillet i 2017 Credit: Photo by Mark Greenwood/Ips/ Credit: Shutterstock editorial

Vår azarbajanske motstander har gjort deg bemerket ute i Europa den siste tiden. i 2017/18 var de i gruppespill i Champions League, hvor de først slo ut SolbakkensKøbenhavn. De står så langt med 4 poeng på to kamper i sin liga. 

Flere skadeplagede spillere er tilbake i troppen som reiste ned til Kypros mandag. Stian Gregersen og Mathis Bolly har slitt med hver sin skade, men er tilbake og tilgjengelig for kveldens kamp. Martin Bjørnbak og Fredrik Sjølstad er desverre ikke klar for kamp enda. 

IMG_2617
Alex Craninx og resten av laget tok seg en luftetur før tirsdagens trening på AEK Arena. Foto: Per Lianes

 

Vi gleder oss til kamp og ønsker alle med blåhvite hjerter lykke til i kveld. Heia Molde!

Annonse fra Eliteserien: